logo

Dodatni tipovi blokova (EBT) - Novo iskustvo rada sa Layout Builder-om❗

Dodatni tipovi blokova (EBT) – stilizovani, prilagodljivi tipovi blokova: slajdšouvi, kartice sa tabovima, kartice, akordeoni i mnogi drugi. Ugrađena podešavanja za pozadinu, DOM Box, javascript dodatke. Iskusite budućnost kreiranja rasporeda već danas.

Demo EBT moduli Preuzmite EBT module

❗Dodatni tipovi pasusa (EPT) – Novo iskustvo rada sa pasusima

Dodatni tipovi pasusa (EPT) – analogni skup modula zasnovan na pasusima.

Demo EPT moduli Preuzmite EPT module

Scroll

Greška 504 - problem sa lokalizacijom?

22/02/2025, by Анонимни (није потврђен)

Zdravo, molim vas da mi pomognete. Instaliran je commerce kikstart2 i nakon dodavanja nekoliko drugih modula počela je da se pojavljuje greška 504, ali samo na administrativnim stranicama i to prilikom prelaska na /admin/config

Znajući iz vaših prethodnih odgovora - da je to problem sa Apache-om - obratio sam se tehničkoj podršci hostinga. Tamo su me zamolili za korisničko ime i lozinku za pristup sajtu.

I nakon nekog vremena su napisali: "ova problema je uzrokovana trenutnom lokalizacijom, verovatno je izvršena nekorektno. Sada je lokalizacija prebačena na engleski jezik, molim vas proverite rad vašeg sajta".

Sada se sajt zaista otvara na tim stranicama, ali sve je na engleskom. Molim vas, mogu li nekako kontrolisati ovaj proces? Možda napraviti oznaku za lokalizaciju i isključiti ruski ako se opet nešto ovako desi?